Leave a comment

Здравейте, приятели!

Създадохме този блог, за да ви предоставим възможност да надникнете отблизо в ежедневието на IYAC Bulgaria, за да споделим с вас нашите идеи, да ви разкажем повече за работата ни и за нас самите.

Тук също ще откриете впечатленията на хора, които са участвали в нашите проекти – по програмата Младежта в действие, като част от Travel Bulgaria или Business meets University. Ако по една или друга причина сте работили с IYAC Bulgaria и искате да споделите вашия опит като публикувате текст тук, не се колебайте да се свържете с нас. Приветстваме всеки, който обича да пише – независимо под каква форма и в какъв стил – да разкаже за своето приключение с IYAC или просто да сподели вижданията си.

Можете да ни разкажете за вашия опит в друга младежка организация, европейска програма или за живота и образованието в чужбина. Ние от своя страна ще се опитаме да ви държим информирани за актуални събития в България, свързани с младежката активност.

Не се колебайте да коментирате под публикациите или да ги споделяте в социалните мрежи. Ако имате въпроси към нас, можете да намерите контактите ни в хоризонталното меню в горната част на страницата.

IYAC Team

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: