Leave a comment

Екипирай емоцията!

logo“Нашият магазин си дойде с името. “Стената” е една колкото физична толкова и ментална величина. Тази дума има многопластово значение особено за нас живеещите в Източна Европа; за катерачите тя е обвеяна с адреналин, с неизвестност, има тръпка и особена романтика.

Започнахме на 2рия етаж на сегашния ни адрес на Стамболийски 20 с няколко рафта и 6-8 малки вноса на година. След това дойде разбирането, че магазинът трябва да слезе на улицата, а с времето също, че в него трябва да се предлагат само маркови стоки с доказан произход и качество. Така през 1997г. се появи първият голям специализиран магазин на два етажа за екипировка, ориентиран към планинарската общност. Нашата визия за такъв магазин промени целия пазар на екипировка за катерене, приключения и пътешествия.” 

С тези думи Любомир Попйорданов, основател и собственик на магазини “Стената”, накратко разказва как една идея може да се превърне в реалност.

Днес “Стената” е ексклузивен представител за България на Patagonia, Deuter, Boreal, Garmont, Edelrid, Berghaus и други известни марки.  В магазините ще намерите най-добрата екипировка и аксесоари за екстремни спортове, къмпинг, туризъм и катерене и други дейности на открито.

Преди всичко обаче “Стената” обединява енергични хора, за които приключенията са начин на живот и които отзивчиво са готови да споделят опит и емоция. Екипът на “Стената”  е готов да предложи професионална консултация и информация по всички въпроси, свързани с екипировка и спортни стоки.

Повече информация за магазини “Стената” ще намерите на официалния сайт, където можете да разгледате он-лайн каталог със стоки и да прочетете за актуални събития, свързани със спорт и природа.

Включете се в Sofia Quest и можете да спечелите спортни стоки, предоставени от магазини “Стената”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: